Deze algemene verkoopsvoorwaarden (AV) regelen de verkoop van de producten die op deze site worden aangeboden (www.bacco.be), evenals het beheer en de toegang tot deze site. Wij behouden ons het recht voor om deze te wijzigen.

 

1. BESTELLINGEN

 

Het plaatsen van een bestelling via onze site impliceert dat de koper zich aan deze AV houdt. Alleen volwassenen kunnen contracteren. Zodra de bestelling is geplaatst, ontvangt de koper een bevestigingsmail met de gegevens van de bestelling. Producten die niet beschikbaar zijn, worden op de site aangegeven en wij kunnen de nieuwe beschikbaarheid ervan meedelen via de site of via e-mail op aanvraag. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling die wij als abnormaal beschouwen te annuleren/weigeren.

 

2. PRIJZEN

 

De op deze site vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief alle belastingen, exclusief verzendkosten. Onze prijzen kunnen in de loop van het jaar variëren, maar de prijs die voor de koper geldt is de prijs die op onze site staat vermeld op het moment van zijn bestelling.

 

3. BETALING

 

De betaling gebeurt vooraf door overschrijving op de rekening van Enoteca Per Bacco BV die in de bevestigingsmail is vermeld. Zodra de overdracht is ontvangen, ontvangt u een tweede e-mail met de vermelding dat de bestelling voltooid is, d.w.z. dat deze naar u wordt verzonden.

 

4. LEVERING / AFHALING

 

De levering gebeurt vanuit België, door de eigenaars. De koper heeft de keuze tussen verschillende leveringswijzen (levering aan huis of afhaling bij het hoofdkantoor van Per Bacco in Tervuren) en de prijs van de levering hangt af van deze keuze. De thuisleveringen vinden plaats op vrijdag of zaterdag. Afhalingen in Tervuren zijn enkel op afspraak. De levering aan huis is gratis in de gemeenten Tervuren, Wezembeek-Oppem, Kraainem, Sterrebeek, Overijse, Hoeilaart, Terhulpen, Sint-Pieters-Woluwe, vanaf een bestelling van 12 flessen.

 

5. RETOURS – VERGOEDING

 

De koper kan een via onze site de gekochte producten binnen 8 dagen na ontvangst terugsturen als deze niet aan zijn verwachtingen voldoen. Wij vergoeden de prijs van het genoemde product (exclusief verzendkosten en exclusief retourverzendkosten), op voorwaarde dat het product in perfecte originele staat en in de originele verpakking wordt geretourneerd. Als het product aan ons wordt teruggestuurd vanwege onze verantwoordelijkheid, worden de retourkosten (met behulp van de standaard postdienst) ook aan de koper terugbetaald.

 

6. SITE – INTELLECTUEEL EIGENDOM

 

De website www.bacco.be is eigendom van Enoteca Per Bacco BV, die de uitgever is. De site wordt gehost door OVH. De inhoud van onze site mag daarom niet worden gekopieerd of gebruikt voor een ander doel dan voor privé-gebruik. Deze site is bedoeld om zo volledig mogelijk te zijn, maar wij wijzen alle verantwoordelijkheid af voor eventuele schade (direct of indirect) veroorzaakt door de toegang of niet-toegang tot deze informatie.

 

7. JURISDICTIE

 

Dit contract is onderworpen aan het Belgische recht. In geval van een geschil is uitsluitend de rechtbank van Leuven bevoegd.

 

8. BESCHERMING VAN DE PRIVACY

 

De koper heeft te allen tijde het recht om zijn gegevens in te trekken, te wijzigen of in te zien op eenvoudig verzoek aan Enoteca Per Bacco BV (per e-mail via onze contactpagina of per telefoon). De gegevens van de koper (naam, factuur- en leveringsadres, telefoon en e-mail) worden niet aan derden doorgegeven en worden alleen gebruikt voor de uitvoering van de koopovereenkomst